ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ


Η Translation Services 24  είναι μέρος του ομίλου  Language Reach Group, μίας από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μεταφραστικές εταιρείες στον κόσμο. Η έδρα μας βρίσκεται στο Λονδίνο, ωστόσο προσφέρουμε έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό γλωσσολογικών υπηρεσιών σε διεθνείς πελάτες. Δεσμευόμαστε πάντοτε να παρέχουμε υπηρεσίες που εξυπηρετούν τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη, με την εγγύηση εξαιρετικών αποτελεσμάτων σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών μας.

 

Η μεταφραστική εταιρεία μας εξειδικεύεται σε αρκετούς τομείς, όπως τα νομικά, οικονομικά, ιατρικά και διαφημιστικά κείμενα. Με την πάροδο των ετών, έχουμε αποκτήσει βαθιά γνώση και σήμερα, οι υπηρεσίες μετάφρασής μας χρησιμοποιούνται από εταιρείες διαφόρων μεγεθών, συμπεριλαμβανομένων ομίλων που βρίσκονται στη λίστα FTSE 100, διεθνών ΜΚΟ και τοπικών κυβερνητικών φορέων. Με την εμπειρία ετών στη συνεργασία με διάφορους πελάτες, κατανοούμε τη σημασία της παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών που προσαρμόζονται στις ανάγκες της κάθε εργασίας. Αυτό που εξυπηρετεί έναν πελάτη ενδέχεται να μην επαρκεί για έναν άλλον. Για τον λόγο αυτό, οι εμπειρογνώμονές μας εδώ στην Translation Services 24 εστιάζουν σε κάθε εργασία με απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια. Η διαδικασία αυτή μειώνει το ενδεχόμενο λάθους και εγγυάται την απαράμιλλη, προσεκτική και αποτελεσματική παροχή υπηρεσιών.


Επικοινωνήστε μαζί μας[pwebcontact id=22]ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΜΑΣ

Η Translation Services 24 θα σας βοηθήσει σε όλες τις μεταφραστικές ανάγκες σας. Είτε επιθυμείτε τη μετάφραση νομικών κειμένων, την τοπική προσαρμογή της ιστοσελίδας σας ή τη δημιουργική απόδοση των διαφημιστικών σας κειμένων, υποσχόμαστε να μεταδώσουμε με ακρίβεια το μήνυμά σας, πάντοτε μένοντας πιστοί στις προθέσεις σας. Για να εγγυηθούμε την παροχή ποιότητας, συνεργαζόμαστε με διαπιστευμένους και αξιόπιστους επαγγελματίες που μεταφράζουν στη μητρική τους γλώσσα και διασφαλίζουμε ότι όλοι οι μεταφραστές μας έχουν εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα εξειδίκευσης που αφορά στο κείμενο.

 

  • Υπηρεσίες μετάφρασης για οικονομικά κείμενα – Καλύπτουμε μεγάλο εύρος ενοτήτων  στον τομέα της οικονομίας, όπως συμφωνίες μετόχων και κείμενα δημοσίων σχέσεων, ετήσιες αναφορές, ισολογισμούς και προϋπολογισμούς.

  • Υπηρεσίες μετάφρασης για νομικά κείμενα – Αυτές περιλαμβάνουν πιστοποιημένες μεταφράσεις,  μεταφράσεις με επισημείωση Apostille (Σφραγίδα της Χάγης) και μεταφράσεις επικυρωμένες από συμβολαιογράφο.

  • Υπηρεσίες μετάφρασης για διαφημιστικά κείμενα – Βοηθάμε τους πελάτες να διαφημίσουν τις υπηρεσίες τους σε πολλές γλώσσες, για διάφορους τομείς της αγοράς.

  • Υπηρεσίες μετάφρασης για ιατρικά κείμενα – Η Translation services 24 παρέχει υπηρεσίες μετάφρασης σε εξειδικευμένους τομείς της ιατρικής και της φαρμακολογίας.

  • Υπηρεσίες μετάφρασης για τεχνικά κείμενα – Παρέχουμε ακριβείς τεχνικές μεταφράσεις σε εξειδικευμένους τομείς της τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των μεταφράσεων εγχειριδίων & οδηγιών χρήσης, διαφημιστικών φυλλαδίων και χαρακτηριστικών προϊόντων.

  • Υπηρεσίες μετάφρασης για ιστοσελίδες – Παρέχουμε επαγγελματική μετάφραση ιστοσελίδων σε διάφορους τομείς της αγοράς. Οι υπηρεσίες μετάφρασης ιστοσελίδων μας μπορούν να αφορούν μόνο τη σελίδα προορισμού (landing page) μίας εταιρείας ή την πλήρη μετάφραση ενός ιστοτόπου.

  • Τοπική προσαρμογή – Προσαρμόζουμε στην τοπική αγορά το υλικό σας, ώστε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε επαφή με το κοινό σας, λαμβάνοντας υπόψη τις διαφορές σε πολιτισμικό, πολιτικό και τοπικό επίπεδο.

  • DTP – Οι γραφίστες μας χρησιμοποιούν σχέδια και δομές για να δημιουργήσουν το υλικό που επιθυμείτε στη γλώσσα σας.
ΕΥΡΟΣ ΓΛΩΣΣΩΝ

Η Translation Services 24 παρέχει υπηρεσίες μετάφρασης και διερμηνείας σε περισσότερες από 150 γλώσσες. Στη μεταφραστική εταιρεία μας, κατανοούμε τις ανάγκες που μπορεί να προκύψουν για τις ευρέως διαδεδομένες γλώσσες αλλά και για τις τοπικές διαλέκτους. Για τον λόγο αυτό, καλύπτουμε ένα μεγάλο εύρος από γλώσσες, όπως τα Γαλλικά, τα Γερμανικά, τα Ισπανικά, τα Κινέζικα (Μανδαρινική διάλεκτος), τα Αραβικά, τα Ρώσικα, τα Ουρντού, τα Ιαπωνικά, τα Γιορούμπα, τα Πολωνικά, τα Φαρσί, τα Μαλαισιανά, τα Ταμίλ, τα Αμχαρικά, τα Τσέχικα, τα Ολλανδικά, καθώς και τις τοπικές διαλέκτους από διάφορα σημεία. Καλύπτουμε πολλές γλώσσες από την Αφρική, την Ασία και τη Μέση Ανατολή, την Αυστραλία και την Ωκεανία, την Ευρώπη και τη Νότιο Αμερική.

 

ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΜΑΣ

Αποτελούμαστε από μία ομάδα μεταφραστών και διερμηνέων με εξειδικευμένες ικανότητες και γνώσεις, που αποδίδουν τα κείμενα στη μητρική τους γλώσσα. Συνεργαζόμαστε με ένα δίκτυο 8.000 μεταφραστών που καλύπτουν περισσότερες από 150 γλώσσες.

 

Οι εσωτερικοί διευθυντές πωλήσεων και διαχειριστές εργασιών βασίζονται στο Λονδίνο και συνεργάζονται με τους μεταφραστές μας ώστε να διασφαλίσουν την ταχύτερη δυνατή, αξιόπιστη και λεπτομερή παροχή υπηρεσιών κάθε φορά. Για περαιτέρω ακρίβεια, κάθε πελάτης μας επικοινωνεί με τον προσωπικό του διευθυντή πωλήσεων 

 

ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΙΜΩΝ

Στην Translation Services 24, οι πελάτες μας πάντα βρίσκονται στο προσκήνιο των εργασιών μας. Για αυτό θεωρούμε ότι οι εκπτώσεις είναι σημαντικές! Και στο θέμα αυτό, αυτή τη στιγμή προσφέρουμε στους διεθνείς πελάτες μας μία πολύ ειδική έκπτωση, από την έναρξη της συνεργασίας μας.  Η μεταφραστική εταιρεία μας είναι περήφανη για τις πολύ ανταγωνιστικές τιμές της. 

 

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Η μεταφραστική εταιρεία παρέχει από τους ταχύτερους χρόνους παράδοσης στην αγορά. Ο τυπικός μας χρόνος παράδοσης είναι εντός 24 ωρών για 2.000 λέξεις, ωστόσο μπορούμε να αυξήσουμε τον αριθμό αυτό σε 12.000 λέξεις εντός 24 ωρών για επείγουσες περιπτώσεις.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η εμπιστευτικότητα και η ασφάλεια των πελατών μας είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς. Βεβαιώνουμε ότι τα έγγραφά σας φυλάσσονται με ασφάλεια και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους. Θα χαρούμε να υπογράψουμε μία συμφωνία τήρησης απορρήτου, εφόσον το επιθυμεί ο πελάτης.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλέστε μας στο (+44) 020 8677 3775 ή στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στοinfo@translationservices24.com για περισσότερες πληροφορίες. Αλλιώς, μπορείτε να μεταφορτώσετε τα έγγραφά σας μέσω του κουμπιού «Λήψη προσφοράς».
Translation Services


μεταφραστική εταιρεία | 80 Long Lane, EC1A 9ET | London, UK

info@translationservices24.com | +44 (0) 20 8677 3775