BIROU DE TRADUCERI

BIROU DE TRADUCERI


Translation Services 24 este parte a Language Reach Group, unul dintre birourile de traduceri cu cel mai rapid ritm de crestere. Sediul nostru principal este in Londra, insa oferim o gama variata de servicii de traducere, deservind clienti internationali. Misiunea noastra este de a oferi clientilor servicii personalizate, garantand rezultate exceptionale in toate domeniile.


Activitatea biroului nostru de traduceri vizeaza diverse industrii, incluzand domenii precum: juridic, financiar, medical, marketing. De-a lungul anilor, am acumulat cunostinte de profunzime, iar astazi oferim servicii unor companii diferite, printre care se numara si companii din Top 100 FTSE (Financial Times Stock Exchange), organizatii non-guvernamentale internationale si structuri guvernamentale locale. Cu o vasta experienta in  colaborarea cu diferite tipuri de clienti, intelegem importanta oferirii unor servicii adaptate pe fiecare proiect. Este posibil ca ceea ce functioneaza in cazul unui client sa nu functioneze in cazul altuia. De aceea expertii nostri de la Translation Services 24 se concentreaza pe abordarea tuturor proiectelor intr-o maniera care presupune atentie la cele mai mici detalii. Aceasta abordare nu lasa loc erorilor, garantand in schimb servicii corecte, eficiente, fara egal in piata.


Contactaţi-ne[pwebcontact id=27]


SERVICIILE NOASTRE DE TRADUCERI

Translation Services 24 raspunde tuturor solicitarilor dumneavoastra, indiferent de domeniu. Fie ca este vorba despre traducerea unor documente juridice, servicii de localizare a continutului unor site-uri sau de adaptarea unor materiale de marketing, promisiunea noastra este sa adaptam mesajul dumneavoatra, pastrand sensul din limba in care a fost elaborat. Pentru a garanta calitatea si precizia traducerilor, folosim lingvisti nativi, profesionisti, de incredere, asigurandu-va ca traducatorii nostri au experienta in domenii specifice.

 

  • Traduceri financiare - acoperim numeroase domenii din sectorul financiar, de la traducerea unor materiale destinate actionarilor si de relatii publice la raporte anuale, situatii de audit si previziuni financiare.

  • Traduceri juridice - printre acestea se numara traduceri legalizate, notariale, apostile.

  • Traducere materiale de marketingului – ne ajutam clientii sa isi promoveze serviciile in numeroase limbi, din diverse domenii.

  • Traduceri medicale - Translation services 24 ofera traduceri din domeniile medical si farmaceutic.

  • Traduceri tehnice - efectuam traduceri tehnice exacte in industrii specializate, incluzand traducerea de manuale si pliante, brosuri si specificatii de produse.

  • Traduceri website-uri - oferim servicii de traducere profesionala in diverse domenii. Servicii noastre de traducere website-uri variaza de la traducerea paginilor de landing la servicii de localizare complete.

  • Localizare - adaptam continutul specificului local, ajutandu-va sa customizati mesajele in functie de audienta, tinand cont de diferentele culturale, politice si regionale.

 • DTP - graficienii nostri folosesc design-ul si layout-ul pentru a adapta continutul la limba dorita.
PESTE 150 DE LIMBI

Translation Services 24 ofera servicii de traducere si interpretariat in peste 150 de limbi. Biroul nostru de traduceri intelege nevoia de a acoperi atat limbile de circulatie internationala, cat si dialectele locale. De aceea, realizam traduceri din numeroase limbi precum franceza, germana, spaniola, mandarina, araba, rusa, urdu, japoneza, yoruba, poloneza, farsi, malay, tamil, amharica, ceha, olandeza, dar si din dialectele regionale mai mici. Serviciile noastre acopera numeroase limbi din Africa, din Asia si Orientul mijlociu, din Australia si Oceania, din Europa si America de Sud.

 

EXPERTII NOSTRI

Echipa noastra este formata din traducatori si interpreti nativi, cu abilitati si calificari specializate. Lucram cu o retea  de 8.000 traducatori, care efectueaza traduceri in peste 150 de limbi. 

Managerii nostri de conturi si de proiecte isi desfasoara activitatea la Londra, lucrand alaturi de lingvisti pentru a asigura servicii de calitate, rapide si de incredere pentru fiecare proiect in parte. Pentru o acuratete sporita, fiecare client al nostru are un manager de cont.

 

OFERTA DE PRET

Aici, la Translation Services 24, clientii nostri sunt in centrul tuturor proceselor noastre. De aceea credem ca promotiile sunt deosebit de importante! Referitor la promotii, in prezent oferim clientilor nostri internationali un discount special la deschiderea contului. Biroul nostru de traduceri se mandreste cu preturi foarte competitive.

 

TIMP DE LIVRARE

Biroul nostru de traduceri ofera un timp de livrare care se numara printre cele mai rapide din industrie. Timpul nostru de livrare standard pentru 2.000 cuvinte este de 24 de ore, dar in caz de urgenta, putem livra in 24 de ore traducerea a pana la 12.000 cuvinte.

 

SECURITATE

Confidentialitatea si securitatea documentelor clientilor nostri este extrem de importanta pentru noi. Asiguram protectia informatiilor dumnevoastra si ne obligam sa nu le transmitem catre terti. Suntem deschisi la semnarea de contracte de confidentialitate, la cerere.

 

CONTACTATI-NE

Pentru mai multe informatii, ne puteti suna la numarul de telefon 020 8677 3775 sau trimite email pe adresa info@translationservices24.com. Sau daca doriti, puteti incarca documentele in sectiunea „Oferta online”.birou de traduceri


Birou de traduceri | 80 Long Lane, EC1A 9ET | London, UK

info@translationservices24.com | +44 (0) 20 8677 3775