FORDÍTÓIRODA

FORDÍTÓIRODA 

DOKUMENTUMOK PROFESSZIONÁLIS FORDÍTÁSA

A Translation Services 24 része, amely a világ egyik leggyorsabban növekvő globális fordítóirodája. Székhelyünk Londonban van, ugyanakkor nyelvi szolgáltatások egyre bővülő választékát kínáljuk nemzetközi ügyfeleinknek. Mindig elkötelezetten dolgozunk azon, hogy ügyfeleinknek személyre szabott szolgáltatást nyújtsunk, és minden működési területünkön garantáljuk a kiváló eredményeket.

 

Fordítóirodánk számos ágazatnak nyújt szolgáltatásokat jogi, pénzügyi, orvosi és marketing területen is. Az évek során óriási tapasztalatra tettünk szert, és ma a fordítói szolgáltatásainkat egy sor különböző szervezet veszi igénybe, köztük FTSE 100 vállalatok, nemzetközi civilszervezetek és helyi önkormányzatok. A különböző ügyfelek igényeinek kielégítésében szerzett széles körű tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy minden egyes projekthez specializált szolgáltatást nyújtsunk.  Ami az egyik ügyfélnél tökéletesen működik, az egy másiknak talán nem megfelelő. Éppen ezért a Translation Services 24 szakértői minden projektet a részletekre való legteljesebb odafigyeléssel támogatnak. Ezzel teljesen kizárhatók a hibák, és garantálható a páratlan pontosságú, hatékony munka.

 
Lépjen kapcsolatba velünk[pwebcontact id=23]

 FORDÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSAINK

A Translation Services 24 bármely területen segíti az Ön fordítási igényeit. Akár jogi szövegeket szeretne lefordíttatni, a weboldalát lokalizálni, vagy marketinganyagot adaptálni, mi garantáljuk, hogy helyesen ültetjük át az üzenetét, és az hű marad az eredeti jelentéshez.  A minőség és a precíz szakszövegek érdekében anyanyelvi, magasan képzett és megbízható nyelvészekkel dolgozunk, és garantáljuk, hogy minden fordítónk nagy tapasztalattal rendelkezik az adott üzleti területen.

 

  • Pénzügyi fordítási szolgáltatások – Számos területen dolgozunk a pénzügyi ágazatban a részvényeseknek szánt és PR anyagoktól az éves jelentéseken át az audit eredmények és a pénzügyi előrejelzések fordításáig.

  • Jogi fordítási szolgáltatások – Idetartoznak a hiteles, az apostille és a közjegyző által hitelesített fordítások.

  • Marketing fordítási szolgáltatások – Segítünk ügyfeleinknek szolgáltatásaik értékesítésében számos nyelven, különböző üzleti ágazatokban.

  •  Orvosi fordítási szolgáltatások – A Translation services 24 specializált orvosi és gyógyszerészeti területeken is nyújt fordításokat.

  • Műszaki fordítási szolgáltatások – Pontos műszaki fordításokat nyújtunk specializált iparágakban; többek között felhasználói kézikönyveket, útmutatókat, prospektusokat és termékspecifikációkat fordítunk.

  • Weboldal-fordítási szolgáltatások - Professzionális weboldal-fordítási szolgáltatásokat kínálunk különböző üzleti ágazatoknak. Weboldal-fordítási szolgáltatásunk a fogadó oldalak fordításától a teljes lokalizációs szolgáltatásig terjed.

  •  Lokalizáció – hatékonyan lokalizáljuk tartalmát, hogy elérhesse célközönségét, és tekintettel vagyunk a kulturális, politikai és regionális különbségekre.

  • DTP – Grafikai tervezőink a kívánt kivitelben és elrendezéssel készítik el tartalmát a megfelelő nyelveken.

 

 
VÁLASZTHATÓ NYELVEK


A Translation Services 24 több mint 150 nyelven kínál fordítási és tolmácsolási szolgáltatást. Fordítóirodánkban tudatában vagyunk a nagyobb nyelvekre irányuló igényeknek, és a regionális dialektusoknak is. Ezért számos nyelvvel dolgozunk, többek közt francia, német, spanyol, mandarin, arab, orosz, urdu, japán, joruba, lengyel, fárszi, maláj, tamil, amhara, cseh és holland nyelvre fordítunk, és számos kisebb dialektus is rendelhető. Afrikai, ázsiai és közel-keleti, ausztráliai és óceániai, európai és dél-amerikai nyelvek sokaságával dolgozunk.


SZAKÉRTŐINK

Anyanyelvi szakfordítók és tolmácsok csapatával rendelkezünk az összes szükséges szakterületen és képzettségekkel. Több mint 150 nyelven dolgozó, 8000 fős fordítói hálózattal működünk együtt.

 

Házon belüli kapcsolattartóink és projektmenedzsereink Londonban dolgoznak, és nyelvészeinkkel együttműködve garantálják a pontos, gyors és megbízható szolgáltatást minden egyes alkalommal. A további pontosság kedvéért minden ügyfelünkhöz elkötelezett ügyfélkapcsolati menedzsert rendelünk.

 

ÁRKEDVEZMÉNY

Itt a Translation Services 24 vállalatnál mindig az ügyfeleink állnak munkánk középpontjában. Ezért tudjuk, hogy a promóciók igenis számítanak! Jelenleg globális ügyfeleinknek különleges árkedvezményt kínálunk, ha fiókot nyitnak nálunk. Fordítóirodánk büszke arra, hogy igen versenyképes árakat kínál.

 

ELKÉSZÜLÉSI HATÁRIDŐK

Fordítóirodánk a leggyorsabbak között van az iparágban. Általában 2000 szót 24 órán belül lefordítunk, de sürgős megrendelések esetében 24 óra alatt akár 12 000 szó lefordítására is képesek vagyunk.


BIZTONSÁG

Ügyfeleink adatainak védelme és biztonsága nagyon fontos számunkra. Gondoskodunk a dokumentumok biztonságáról, és arról, hogy külső kezekbe nem kerülhetnek. Kérésre örömmel aláírunk titoktartási nyilatkozatot is.


KAPCSOLAT

Hívjon bennünket a 020 8677 3775 telefonszámon, vagy írjon e-mailt az info@translationservices24.com e-mail címre további információkért. Vagy töltse fel dokumentumait az „Online árajánlat” gombra kattintva.Biuro i Agencja Tlumacza


Fordítóirodá | 80 Long Lane, EC1A 9ET | London, UK

info@translationservices24.com | +44 (0) 20 8677 3775