VERTAALBUREAU

VERTAALBUREAU


Translation Services 24 maakt deel uit van de Language Reach Group die één van de snelst groeiende, wereldwijde vertaalbureaus is. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Londen maar we bieden een groeiende lijst van taaldiensten aan internationale klanten. We verbinden ons altijd tot het verstrekken van dienstverlening op maat aan klanten en garanderen uitzonderlijke resultaten op elk terrein van onze dienstverlening.

 

Ons vertaalbureau is actief in vele industrieën met inbegrip van de juridische, financiële, medische en marketing bedrijfstakken. Door de jaren heen hebben we diepgaande kennis opgedaan en vandaag wordt er beroep gedaan op onze vertaaldiensten door organisaties met verschillende rollen waaronder FTSE 100 bedrijven, internationale NGO's en lokale overheidsdiensten. Door onze grote ervaring in het bijstaan van verschillende soorten klanten begrijpen we het belang van een gespecialiseerde dienst die uniek is voor elk project. Wat mogelijk werkt voor één klant werkt misschien niet voor een andere en om deze reden focussen onze deskundigen hier bij Translation Services 24 zich op alle projecten met de grootst mogelijke aandacht voor detail. Deze benadering maakt vergissingen onmogelijk en garandeert in plaats daarvan een ongeëvenaarde, nauwkeurige en effectieve dienstverlening.Contacteer ons

[pwebcontact id=20]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ONZE VERTAALDIENSTEN

Translation Services 24 zal u helpen op alle gebieden van uw vertaling servicevereisten. Of u nu vertaling van juridische documenten, de lokalisatie van uw website of de aanpassing van marketingmateriaal vereist, we beloven de correcte aanpassing van uw boodschap terwijl er trouw wordt gebleven aan de bedoelde betekenis. Om kwaliteit en precisie te garanderen gebruiken we moedertaalsprekers, gekwalificeerde en betrouwbare taalkundigen en zorgen we ervoor dat al onze vertalers ervaren zijn in uw specifieke zakelijke omgeving.

 

  • Financiële Vertalingsdiensten - we verzorgen vertalingen voor tal van gebieden binnen de financiële sector variërend van aandeelhouder & PR tot jaarverslagen, audits en financiële vooruitzichten.

 

  • Juridische Vertalingsdiensten - Dit omvat beëdiging, apostilles en notariële vertalingen.

 

  • Marketing Vertalingsdiensten – We helpen klanten bij het marketen van hun diensten in talrijke talen binnen de verschillende sectoren van de markt.

 

  • Medische Vertalingsdiensten - Translation Services 24 verstrekt vertalingen voor gespecialiseerde medische & farmaceutische gebieden.

 

  • Technische Vertalingsdiensten - We bieden nauwkeurige technische vertalingen aan gespecialiseerde bedrijfstakken voor onder andere de vertaling van handleidingen & boekjes tot brochures & productspecificaties.

 

  • Website Vertalingsdiensten - We bieden professionele website vertalingsdiensten aan verschillende bedrijfssectoren. Onze website vertalingsdiensten variëren van de vertaling van Landingspagina’s tot een volledig gelokaliseerde dienstverlening.

 

   • Lokalisatie - We lokaliseren uw content effectief als hulp bij het bereiken van uw publiek m.b.t. culturele, politieke en regionale verschillen.

  • DTP - Onze grafische ontwerpers gebruiken ontwerp en lay-out voor de creatie van content in de gewenste taal.

 

AANGEBODEN TALEN

Translation Services 24 verstrekt vertaal- en tolkdiensten in meer dan 150 talen. Hier bij ons vertaalbureau begrijpen we de noodzaak voor veel gesproken talen maar ook voor  de regionale dialecten. Om deze reden bieden we talrijke talen zoals Frans, Duits, Spaans, Mandarijns, Arabisch, Russisch, Urdu, Japans, Yoruba, Pools, Farsi, Maleis, Tamil, Amhaars, Tsjechisch, Nederlands en we bieden ook kleinere regionale dialecten. We bieden talrijke Afrikaanse, Aziatische & Midden Oost-, Australische & Oceanische, Europese en Zuid-Amerikaanse talen.

 

ONZE EXPERTEN

Ons team bestaat uit moedertaalvertalers & tolken allen met gespecialiseerde vaardigheden en kwalificaties. We werken met een netwerk van 8.000 vertalers die meer dan 150 talen bieden.

 

Onze eigen accountmanagers en projectmanagers zijn gevestigd in Londen en werken met onze taalkundigen die altijd zorgen voor een nauwkeurige, snelle en betrouwbare dienstverlening. Voor extra nauwkeurigheid is er aan elk van onze klanten een toegewijde accountmanager toegewezen.

 

PRIJSPROMOTIE

Hier bij Translation Services 24 staan onze klanten altijd voorop en dat is waarom promoties zo belangrijk zijn. Op dit moment bieden we onze wereldwijde accounts een speciale prijspromotie bij het openen van een account bij ons. Ons vertaalbureau is trots op het aanbieden van zeer concurrerende prijzen.

 

DOORLOOPTIJDEN

Ons vertaalbureau biedt een aantal van de snelste doorlooptijden in de industrie. Onze standaard levertermijn is 2.000 woorden binnen de 24u, maar we kunnen ook tot 12.000 woorden in 24 uren leveren voor dringende verzoeken.

 

VEILIGHEID

De privacy en veiligheid van onze klanten is zeer belangrijk voor ons. Wij zorgen ervoor dat documenten veilig bewaakt worden zonder doorgave aan een derde partij. We tekenen graag geheimhoudingsverklaringen op aanvraag.

 

NEEM CONTACT OP MET ONS

Bel ons op 020 8677 3775 of email ons op info@translationservices24.com voor meer informatie. U kunt ook documenten uploaden via onze 'Online Offerte' knop.VERTAALBUREAU


Vertaalbureau | 80 Long Lane, EC1A 9ET | London, UK

info@translationservices24.com | +44 (0) 20 8677 3775