ПРЕВОДАЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ПРЕВОДАЧЕСКА АГЕНЦИЯ 


Translation Services 24 е част от Language Reach Group, която е една от най-бързо разрастващите се преводачески агенции в света. Централният ни офис се намира в Лондон, но ние предлагаме все по-голямо разнообразие от езикови услуги на международни клиенти. Ние винаги се стремим да предоставяме персонализирани услуги, съобразени със специфичните нужди на нашите клиенти, като гарантираме изключителни резултати във всички области, в които предлагаме услуги.Нашата преводаческа агенция работи в различни области, включително право, финанси, медицина и маркетинг. През годините сме натрупали задълбочени познания и днес нашите преводачески услуги се ползват от организации с различен капацитет, включително корпорации от FTSE 100, международни неправителствени организации и органи на местната власт. Благодарение на нашия богат опит в работата с различни видове клиенти ние добре разбираме важността на предлагането на специализирана услуга, уникална за всеки проект. Решение, което може да е подходящо за един клиент, може да не е толкова подходящо за друг. Поради тази причина, нашите експерти от Translation Services 24 се опитват да подхождат към всички проекти с изключително внимание към детайлите. Това свежда до минимум вероятността от допускане на грешки и гарантира предоставянето на несравнимо, точно и ефективно обслужване.


свържете се с нас[pwebcontact id=18]

 


НАШИТЕ ПРЕВОДАЧЕСКИ УСЛУГИ

Translation Services 24 ще ви окаже съдействие, съобразено с вашите изисквания за преводачески услуги. Независимо дали се нуждаете от превод на юридически документи, локализация на уебсайт или адаптиране на маркетингови материали, ние ви обещаваме точно да адаптираме вашето послание, като същевременно се придържаме към основната му идея. За да гарантираме качество и точност на превода, ние работим с носители на съответния език, които са квалифицирани и надеждни лингвисти, а също така всички наши преводачи имат доказан опит в съответната сфера на дейност, за която превеждат.

 

  • Преводачески услуги в областта на финансите – Обхващаме множество области в рамките на финансовия сектор, които варират от връзки с акционерите и обществеността до преводи на годишни отчети, одити и финансови прогнози.

  • Преводачески услуги в областта на правото – Те включват преводи от заклет преводач на документи с поставен апостил и нотариална заверка.

  • Преводачески услуги в областта на маркетинга – Помагаме на клиентите да рекламират услугите си на множество езици в рамките на различни бизнес сектори.

  • Преводачески услуги в областта на медицината - Translation services 24 предлага преводи на специализирани материали в областта на медицината и фармацията.

  • Преводачески услуги в областта на техническата документация – Предоставяме точни преводи на специализирани технически текстове, което включва превод на ръководства и книжки, както и на брошури и продуктови спецификации.

  • Преводачески услуги в областта на уебсайтовете – Предоставяме професионални преводачески услуги в областта на уебсайтовете в различни бизнес сектори. Нашите преводачески услуги в областта на уебсайтовете варират от преводи на целеви страници до цялостна услуга по локализация.

  • Локализация – Локализираме вашето съдържание ефективно, за да ви помогнем да достигнете до вашата аудитория, като взимаме предвид културните, политическите и регионалните различия.

 • Предпечатна подготовка – Нашите графични дизайнери използват дизайн и оформление, за да създадат съдържание на желания от вас език.

 

 

 

ЕЗИЦИ, С КОИТО РАБОТИМ

Translation Services 24 предоставя услуги по писмен и устен превод на над 150 езика.


В нашата преводаческа агенция ние разбираме нуждата както от широко разпространени езици, така и от регионални диалекти. Поради тази причина, ние обхващаме редица езици като френски, немски, испански, китайски (мандарин), арабски, руски, урду, японски, йоруба, полски, фарси, малайски, тамилски, амхарски, чешки, холандски, а също така обхващаме и по-редки регионални диалекти. Също така работим с редица езици от региона на Африка, Азия, Близкия изток, Австралия и Океания и Южна Америка.

 

НАШИТЕ ЕКСПЕРТИ

Нашият екип включва писмени и устни преводачи, които са носители на съответния език, като всички имат специализирани умения и квалификации. Работим с мрежа от 8 000 преводачи, която обхваща над 150 езика.

 

Нашите вътрешнофирмени мениджъри, които отговарят за връзки с клиентите и управление на проектите, са базирани в Лондон и работят рамо до рамо с лингвистите, като винаги гарантират предоставянето на точно, бързо и надеждно обслужване. За по-голяма точност, към всеки клиент е прикрепен специален мениджър.

 

ЦЕНОВИ ПРОМОЦИИ

Тук в Translation Services 24 клиентите са винаги поставени на първо място при извършване на нашите процеси. Ето защо ние смятаме, че промоциите наистина имат значение! А по отношение на ценовите промоции, в момента ние предлагаме на нашите глобални клиенти специална ценова промоция при подписване на договор с нас. Нашата преводаческа агенция се гордее с това, че предлага изключително конкурентни цени.

 

СРОКОВЕ ЗА ПРЕДАВАНЕ НА ПРЕВОДИТЕ

Нашата преводаческа агенция предлага едни от най-кратките срокове за предаване в сектора. Стандартното ни време за предаване на преводите е 24 часа за обем от 2000 думи, но можем също така да предадем до 12 000 думи за 24 часа при извънредни случаи.

 

СИГУРНОСТ

Поверителността и сигурността на информацията на нашите клиенти е изключително важна за нас. Гарантираме, че документите се пазят и не се предават на трети страни. При поискване подписваме споразумения за неразкриване на информация.

 

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Обадете ни се на тел. 020 8677 3775 или ни изпратете съобщение по електронната поща на адрес: info@translationservices24.com за допълнителна информация. Можете също така да качите документите си за превод, като натиснете бутона „Онлайн оферта“ (Online Quote) на нашия уебсайт.ПРЕВОДАЧЕСКА АГЕНЦИЯ


ПРЕВОДАЧЕСКА АГЕНЦИЯ | 80 Long Lane, EC1A 9ET | London, UK

info@translationservices24.com | +44 (0) 20 8677 3775