OVERSÆTTERBUREAU

OVERSÆTTERBUREAU


Translation Services 24 er del af Language Reach Group, som er et af de hurtigst voksende globale oversætterbureauer. Vores hovedkontor ligger i London, men vi kan tilbyde en voksende liste over sproglige tjenester til internationale kunder. Vi stræber altid efter at yde vores kunder en skræddersyet tjeneste, som garanterer gode resultater inden for alle vores tjenesteområder.

 


Vores oversætterbureau arbejder med mange forskellige brancher, inklusive de juridiske, finansielle og medicinske sektorer samt markedsføringssektoren. I løbet af årene har vi opbygget en dybdegående viden, og i dag bruges vores oversættelsestjenester af organisationer i mange forskellige størrelser, inklusive virksomheder på FTSE 100-listen, internationale ikke-statslige organisationer og lokale offentlige kontorer. I kraft af vores omfattende erfaring med at hjælpe forskellige typer af kunder har vi en god forståelse af, hvor vigtigt det er at tilbyde specialiserede tjenester, som er unikke for hvert enkelt projekt. Det, som fungerer for én kunde, fungerer ikke nødvendigvis lige så godt for en anden. Derfor fokuserer vores eksperter her hos Translation Services 24 på at gribe alle projekter an med maksimalt fokus på detaljer. Med denne tilgang fjernes risikoen for fejl, og det garanterer i stedet enestående, nøjagtige og effektive tjenester.

 

 


Kontakt Os[pwebcontact id=19]

 

 VORES OVERSÆTTELSESTJENESTER

Translation Services 24 kan hjælpe dig inden for alle områder af dine oversættelsesbehov. Hvad enten du har brug for oversættelse af juridiske dokumenter, lokalisering af dit websted eller tilpasning af markedsføringsmateriale, garanterer vi at tilpasse dit budskab korrekt, samtidig med at vi er tro mod den tilsigtede mening. For at garantere kvaliteten og nøjagtigheden bruger vi indfødte, kvalificerede og pålidelige lingvister, og vi sikrer, at all vores oversættere er erfarne inden for det pågældende forretningsområde.

 

 

  • Finansielle oversættelsestjenester – vi dækker adskillige områder inden for den finansielle sektor, fra oversættelser af tekster, som er rettet mod aktionærer, og PR til årsrapporter, regnskabsrevisioner og finansielle prognoser.

  • Juridiske oversættelsestjenester – dette inkluderer certificerede oversættelser, oversættelser med apostille-påtegning og oversættelser med notarpåtegning.

  • Markedsføringsmæssige oversættelsestjenester – vi hjælper vores kunder med at markedsføre deres tjenester på mange forskellige sprog inden for forskellige forretningssektorer.

  • Medicinske oversættelsestjenester – Translation Services 24 kan levere oversættelser inden for specialiserede medicinske og farmaceutiske områder.

  • Tekniske oversættelsestjenester – vi leverer nøjagtige tekniske oversættelser til specialiserede brancher, som f.eks. inkluderer oversættelse af manualer og pjecer samt brochurer og produktspecifikationer.

  • Webstedsrelaterede oversættelsestjenester – vi leverer professionelle webstedsrelaterede oversættelsestjenester til forskellige forretningssektorer. Vores oversættelsestjenester til websteder spænder fra oversættelse af startsider til en komplet lokaliseringstjeneste.

  • Lokalisering – vi lokaliserer dit indhold effektivt, så du kan nå dit publikum på tværs af kulturelle, politiske og regionale forskelle.

  • DTP – vores grafiske designere varetager design og layout for at formatere dit indhold på det ønskede sprog.
DÆKKEDE SPROG

Translation Services 24 leverer oversættelses- og tolkningstjenester på over 150 sprog. Her på vores oversætterbureau forstår vi behovet for såvel almindeligt talte sprog som regionale dialekter. Derfor dækker vi adskillige sprog som f.eks. fransk, tysk, spansk, mandarin, arabisk, russisk, urdu, japansk, yoruba, polsk, farsi, malajisk, tamilsk, amharisk, tjekkisk samt hollandsk, og vi dækker også mindre almindelige regionale dialekter. Vi dækker adskillige sprog fra Afrika, Asien og Mellemøsten, Australien og Oceanien, Europa og Sydamerika.

 

VORES EKSPERTER

Vi består af et team af indfødte oversættere og tolke, som alle har specialiserede kompetencer og kvalificeringer. Vi arbejder med et netværk af 8.000 oversættere, som dækker 150 sprog.

 

Vores interne kundechefer og projektledere er baseret i London og arbejder sammen med vores lingvister, så de kan sikre en nøjagtig, hurtig og pålidelig tjeneste hver eneste gang. For at opnå endnu større nøjagtighed tildeles hver af vores kunder en særlig kundechef. 

 

PRISTILBUD

Her hos Translation Services 24 er kunderne altid fokusset for vores processer. Det er grunden til, at vi mener, at tilbud spiller en vigtig rolle! Og med hensyn til pristilbud tilbyder vi i øjeblikket vores globale kunder en særpris, når de åbner en konto hos os. Vores oversætterbureau sætter en ære i at tilbyde meget konkurrencedygtige priser. 

 

BEHANDLINGSTIDER

Vores oversætterbureau tilbyder nogle af branchens hurtigste behandlingstider. Som standard er vores behandlingstid 2.000 ord inden for 24 timer, men vi kan også behandle op til 12.000 ord på 24 timer i forbindelse med hastesager.

 

SIKKERHED

Vores kunders fortrolighed og sikkerhed og er ekstremt vigtig for os. Vi sikrer, at dokumenterne beskyttes og ikke videregives til en tredjepart. Vi vil gerne underskrive fortrolighedsaftaler, hvis der bedes om det.

 

KONTAKT OS

Ring til os på 020 8677 3775, eller send os en e-mail på info@translationservices24.com for at få yderligere oplysninger. Alternativt kan du overføre dine dokumenter vha. knappen "Online Quote".OVERSÆTTERBUREAU


OVERSÆTTERBUREAU | 80 Long Lane, EC1A 9ET | London, UK

info@translationservices24.com | +44 (0) 20 8677 3775