ÖVERSÄTTNINGSBYRÅ


ÖVERSÄTTNINGSBYRÅ

Translation Services 24  är en del av Language Reach Group  som är en av världens snabbast växande översättningsbyråer. Vårt huvudkontor är baserat i London, men vi erbjuder en alltmer omfattande lista av språktjänster till internationella kunder. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder en skräddarsydd tjänst, och garanterar enastående resultat inom alla våra tjänsteområden.

Vår översättningsbyrå verkar inom många olika branscher inklusive juridik, ekonomi, medicin och marknad. Under årens lopp har vi fördjupat vår kunskap och i dag används våra översättningstjänster av organisationer av olika typer och storlekar, inklusive FTSE 100-företag, internationella icke-statliga organisationer och lokala myndigheter. Med vår omfattande erfarenhet av olika typer av kunder inser vi hur viktigt det är att erbjuda en specialiserad tjänst som är unik för varje projekt. Det som fungera för en kund kanske inte fungerar särskilt bra för en annan. Därför arbetar våra experter här på Translation Services 24 med fokus på detaljer för alla projekt. På så sätt finns det inget utrymme för misstag och istället så garanteras en oöverträffad, noggrann och effektiv tjänst.

Kontakta oss

VÅRA ÖVERSÄTTNINGSTJÄNSTER

Translation Services 24 Ltd  kommer att hjälpa dig inom alla områden där du behöver översättningstjänster. Vare sig du behöver översätta juridiska dokument, lokalisera din webbsida eller anpassa marknadsmaterial, lovar vi en korrekt anpassning av ditt budskap utan att ändra dess innebörd. För att garantera kvalitet och noggrannhet har vi kvalificerade och tillförlitliga lingvister till vår hjälp som översätter till sitt eget modersmål. Vi ser även till att alla våra översättare har erfarenhet av just ditt särskilda affärsområde.

 

  • Finansiella översättningstjänster – vi täcker många områden inom finanssektorn som sträcker sig från översättningar av shareholder & public relations till årsredovisningar, revisioner och finansiella prognoser.

  • Juridiska översättningstjänster – dessa omfattar auktoriserade översättningar, apostille och notarisering.

  • Marknadsöversättningstjänster – vi hjälper våra kunder att marknadsföra deras tjänster på flera olika språk inom diverse branscher.

  • Medicinska översättningstjänster – Translation services 24 erbjuder översättningar inom specialiserade medicinska och farmaceutiska områden.

  • Tekniska översättningstjänster – vi erbjuder noggranna tekniska översättningar till specialiserade industrier som omfattar översättning av bruksanvisningar och häften till broschyrer och produktspecifikationer.

  • Webböversättningstjänster – vi erbjuder professionella webböversättningstjänster inom olika branscher. Våra webböversättningstjänster sträcker sig från översättning av målsidor till lokalisering av hela webbsidor.

  • Lokalisering – vi lokaliserar ditt innehåll på ett effektivt sätt för att hjälpa dig att nå din målgrupp med hänsyn till kulturella, politiska och regionala skillnader.

  • DTP – våra grafiska formgivare använder design och layout för att skapa innehåll på önskat språk.

 

 

SPRÅK

Translation Services 24 erbjuder översättnings- och tolkningstjänster på mer än 150 olika språk. Här på vår översättningsbyrå inser vi behovet för utbredda språk såväl som regionala dialekter. Just därför täcker vi ett stort antal språk som franska, tyska, spanska, mandarin, arabiska, ryska, urdu, japanska, yoruba, polska, persiska, malajiska, tamil, amhariska, tjeckiska, nederländska. Vi täcker även mindre utbredda, regionala dialekter. Vi täcker många språk från Afrika, Asien och Mellanöstern, Australien och Oceanien, Europa och Sydamerika.

VÅRA EXPERTER

Vårt team består av översättare och tolkar med olika specialkunskaper och kvalifikationer. Vi arbetar med ett nätverk av 8 000 översättare som omfattar mer än 150 olika språk.

Våra interna kundansvariga och projektledare är baserade i London och arbetar tillsammans med våra lingvister för att säkerställa en noggrann, snabb och pålitlig service – varje gång. För ökad noggrannhet tilldelas alla våra kunder en kundansvarig.

PRISERBJUDANDE

Här på Translation Services 24 står våra kunder alltid i förgrunden för våra processer. Just därför tror vi att erbjudanden faktiskt spelar roll! Och på tal om priserbjudanden har vi för närvarande ett specialerbjudande till våra globala kunder när de öppnar ett konto hos oss. Vår översättningsbyrå är stolt över att erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser.

HANDLÄGGNINGSTIDER

Vår översättningsbyrå erbjuder några av branschens snabbaste handläggningstider. Vår standardhandläggningstid uppgår till 2 000 ord på 24 timmar, men vi kan även hantera upp till 12 000 ord på 24 timmar för expressöversättningar.

SÄKERHET

Våra kunders integritet och säkerhet är oerhört viktiga för oss. Vi ser till att dokument är skyddade och att de inte förs vidare till tredje part. På begäran skriver vi gärna på ett sekretessavtal.

KONTAKTA OSS

Ring oss på 020 8677 3775 eller kontakta oss via e-post på info@translationservices24.com för mer information. Eller ladda upp dina dokument genom att trycka på knappen ”Offertförfrågan”.

Translation Company TS24

ÖVERSÄTTNINGSBYRÅ | 5 St John's Ln, London EC1M 4BH | London, UK

info@translationservices24.com | +44 (0) 20 8677 3775